Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
Bιβλία
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - Οι 15 ομορφότερες διαδρομές

ΠερισσότεραΟ νέος πεζοπορικός οδηγός μας για τον Παρνασσό. Ο οδηγός περιέχει περιγραφή για 195χλμ. μονοπατιών και αναβάσεων σε όλο το βουνό, καθώς και χρήσιμες πρακτικές πληροφορίες για κάθε επισκέπτη και πεζοπόρο.

 
Βουνά Αττικής

Περισσότερα

Ο νέος μας οδηγός που δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα των αττικών βουνών. Με μια επιλογή από τις ομορφότερες και πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές σε κάθε βουνό, ο οδηγός αυτός έρχεται να συμπληρώσει αυτόν της Πάρνηθας.

 
Βαρδούσια - μονοπάτια και αναβάσεις

Περισσότερα

Ο πρώτος πεζοπορικός οδηγός για τα Βαρδούσια με την υπογραφή των εκδόσεων ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ. Ο οδηγός περιέχει περιγραφή για πάνω από 200 χλμ. μονοπατιών και αναβάσεων σε όλο το βουνό, καθώς και χρήσιμες πρακτικές πληροφορίες για κάθε επισκέπτη και πεζοπόρο.

 
Olympus - Classic ascents & hikes

Περισσότερα

Olympus is a mountain that always used to chalenge people. Its peaks hidden in the clouds and pounded by fierce storms; this the place where Zeus lived ruling all gods and humans.

 
"Όλυμπος - Κλασικές αναβάσεις και πεζοπορίες"

ΠερισσότεραΟ Όλυμπος είναι ένα βουνό σύμβολο. Χιλιάδες άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο έρχονται κάθε χρόνο εδώ για να επιχειρήσουν μια ανάβαση στην κορυφή του. Ό Όλυμπος -πότε ήμερος και γλυκός, πότε άγριος και απρόσιτος, τραβά και θα τραβά πάντα το ενδιαφέρον. Τα τελευταία χρόνια, το άνοιγμα και η συντήρηση νέων μονοπάτιών εκτός των κλασικών αναβάσεων, έχει δώσει την αφορμή να τον επισκέπτονται ολοένα και περισσότεροι, όλες τις εποχές του χρόνου.

 
Παρνηθα - Οι δέκα πιο όμορφες διαδρομές

ΠερισσότεραΗ Πάρνηθα είναι το αγαπημένο βουνό των Αθηναίων πεζοπόρων και ορειβατών. Εδώ θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα, εδώ θα κάνουν και τα τελευταία. Η Πάρνηθα είναι για όλους εμάς μια παιδική χαρά: πεζοπορία, αναρρίχηση, τρέξιμο και ποδήλατο θα μας χαρίσουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και ανακάλυψης.

.

 
Η Τέχνη του Βουνού - Τόμος Β'

ΠερισσότεραΟ δεύτερος τόμος του βιβλίου "Η Τέχνη του Βουνού", ακολουθεί τα βήματα της ολοκλήρωσης ενός ορειβάτη μέσα από την ενασχόληση με την αναρρίχηση και το ψηλό βουνό ως την κορωνίδα όλων, τις αποστολές σε βουνά όπως τα Ιμαλάια. .

 
Η Τέχνη του Βουνού - Τόμος Α'

ΠερισσότεραΟ πρώτος τόμος του βιβλίου "Η Τέχνη του Βουνού" περιέχει γνώσεις, τεχνικές και τακτικές χρήσιμες στον ορεινό περιπατητή και σε αυτούς που συνοδεύουν ομάδες πεζοπόρων στα βουνά.

.

 
Μικρή Μεσόγειος

ΠερισσότεραΗ έλλειψη στην Ελλάδα βιβλίων που να ερμηνεύουν τη φύση γύρω μας με τέτοιο τρόπο είναι κάτι παραπάνω από φανερή. Το βιβλίο του Βασίλη Χατζηρβασάνη  "Μικρή Μεσόγειος" είναι μια πλατιά αλλά και διεισδυτική ματιά στη μεσογειακή φύση που όλοι μας, λιγότερο ή περισσότερο, λόγω της αστικοποίησής μας, βιώνουμε ολοένα και πιο επιδερμικά.

.