Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
Φεστιβάλ αναρρίχησης στο Κυπαρρίσι 2-4 Οκτωβρίου 2015
Πέμπτη 10/09/15 06:54

babala 8c angy Photo luka fondaΜε την ολοκλήρωση του αναρριχητικού πεδίου στο Κυπαρρίσι, το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (2,3,4 /10/ 2015) προγραμματίζεται ένα αναρριχητικό φεστιβάλ με τη συμμετοχή γνωστών ξένων αναρριχητών και με σκοπό να «εγκαινιαστεί» το Κυπαρίσσι ως νέο αναρριχητικό προορισμό και να προβληθεί στην παγκόσμια αναρριχητική κοινότητα.

.

Επίσημη καλεσμένη είναι μια από τις κορυφαίες αναρριχήτριες στον κόσμο: η Angy Eiter, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κορυφαία αθλήτρια στη ιστορία της αγωνιστικής αναρρίχησης. Επίσης κορυφαία και στο βράχο με τρεις διαδρομές δυσκολίας 9a στο ενεργητικό της. (Hades, Big Hammer, Era Vella).

Το Σάββατο 3/10 αναμένεται να διεξαχθεί ‘μαραθώνιος΄ αναρριχητικών διαδρομών με διάφορες κατηγορίες. Το βράδυ τις ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις με ομιλίες παρουσιάσεις και απονομή δώρων στους νικητές του μαραθωνίου. Χορηγός του φεστιβάλ θα είναι η εταιρεία THE NORTH FACE.

Αναλυτικές πληροφορίες για το φεστιβάλ θα βρείτε όσο πλησιάζει ο καιρός στο site climbgreece.com. Πληροφορίες για τις νέες διαδρομές στο Κυπαρίσσι εδώ.

(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας